Camera de Supraveghere Camera de Supraveghere Camera de Supraveghere Digital Tehno Plus Bariera Auto BFT Bariera Auto BFT

Cum platesc

Toate produsele comercializate de magazinul expert-security.ro sunt originale, sigilate și au garanția asigurată de producători prin unitățile service autorizate din România. Acest lucru poate fi autentificat de certificatul de garantie eliberat de producator, dar si de ambalajul original al produsului.

Plata produselor comadate se face doar dupa receptia acestora de catre client. Daca produsul nu este in stare perfecta si conform cu cele solicitate, acesta poate fi returnat. Chiar si in conditiile platii online, suma achitata va fi restituita pe loc in cont.

Modalitati de plata:

Numerar, la livrare (Ramburs): Produsele le veti achita odata cu livrarea acestora de catre reprezentantul expert-security.ro sau cel al firmei de curierat. Nu se percepe taxa de ramburs.

Ordin de plata: plata se face in baza facturii proforme emise de eGood, in urma confirmarii comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea produselor urmand a se face dupa confirmarea platii.
Date necesare efectuarii platii:

  • Nume firma: SC Digital Tehno Plus SRL
  • Cont:
  • Banca:
  • Registru Comertului:

Numerar, la sediul nostru: puteti achita contravaloarea produselor comandate in numerar, odata cu emiterea facturii fiscale.