Camera de Supraveghere Camera de Supraveghere Camera de Supraveghere Digital Tehno Plus Bariera Auto BFT Bariera Auto BFT

Livrarea produselor

Toate produsele comercializate de magazinul expert-security.ro sunt originale, sigilate și au garanția asigurată de producători prin unitățile service autorizate din România. Acest lucru poate fi autentificat de certificatul de garantie eliberat de producator, dar si de ambalajul original al produsului.

Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania), prin intermediul firmei de curierat Fan Courier sau de catre personalul propriu in cazul orasului Constanta si zonelor limitrofe acestuia.

Plata produselor comadate se face doar dupa receptia acestora. Daca produsul nu este in stare perfecta si conform cu cele solicitate, acesta poate fi returnat.

Livrare Gratuita in Constanta pentru comenzile cu valoare mai mare de 500 lei!

COSTURI DE LIVRARE

In Constanta, livrarea produselor se face de catre personalul propriu. La solicitarea clientilor, livrarea se poate face pana in apartament (locuinta) fara niciun cost suplimenar.

  • Comenzi cu valoare mai mare de 500 lei: GRATUIT;
  • Comenzi cu valoare mai mica de 500 lei: 23 lei (TVA inclus);

Livrarea produselor se face prin intermediul companiei de curierat Fan Courier.

  • 23 lei + 1 leu/kg. (TVA inclus).

*Pentru livrarile in afara zonei de acoperire Fan Courier se va plati suplimentar 1 leu/km (TVA inclus).

NOTA: Nu se percep taxe suplimentare pentru plata ramburs (numerar la livrare)!

Produsele se pot ridica si de la sediul nostru din Constanta, strada Poporului Nr. 88, judetul Constanta, de Luni - Vineri intre orele 09:00- 18:00 sau Sambata intre orele 10:00 - 14:00.